Una noia mor en una topada frontal

Un cotxe que circulava per l'avinguda del Vallès en direcció Barcelona ha perdut el control, ha passat la mitjana i s'ha trobat amb un vehicle que pujava cap a Terrassa

La Torre
06 de juny del 2015
Actualitzat el 08 de juny a les 11:42h
Foto: Cristóbal Castro.
Foto: Cristóbal Castro. | Cristóbal Castro

Accident mortal a Terrassa. Foto: Cristóbal Castro.


Una noia de 29 anys ha mort a l'avinguda del Vallès aquesta nit de dissabte. Ha estat a tocar de l'accés a la rotonda de la carretera de Gràcia a Manresa (més coneguda com a carretera de Les Fonts).

Un cotxe que circulava en direcció Barcelona ha perdut el control i ha passat la mitjana. Llavors s'ha trobat amb un vehicle que pujava cap a Terrassa. La topada ha estat frontal. Una noia ha mort a l'acte i els tres ocupants de l'altre vehicle -el que ha perdut el control- han resultat amb ferides menys greus  i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) les ha evacuat a la Mútua de Terrassa.

L'accident ha estat terrible, segons han explicat els testimonis a aquest diari. Els bombers han necessitat molta estona per poder treure el cos de la noia del vehicle a causa del mal estat en què ha quedat. 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a un quart i set minuts de la nit d'aquest accident de trànsit a l’avinguda del Vallès 1, al Polígon Industrial Can Parellada de Terrassa. Els vehicles eren un Peugeot 306 i un Citroën Saxo.
 
Cinc dotacions de Bombers, tres ambulàncies del SEM així com diverses patrulles de la Policia Local de Terrassa, han intervingut en l’emergència.
 

Foto: Cristóbal Castro

 

Foto: Cristóbal Castro
 

Foto: Cristóbal Castro

 

Foto: Cristóbal Castro