Compromesos amb Vacarisses prepara una nova estratègia d'actuació

L'agrupació municipal analitza en aquest comunicat els resultats de les eleccions del 24M i afirma que mantindran viva la formació política

La Torre
07 de juny del 2015
"Pocs dies després de les eleccions del passat 24 de maig, el comitè de direcció de Compromesos amb Vacarisses ha fet balanç dels resultats. Hem quedat lluny dels nostres objectius inicials. Segons la nostra anàlisi ha estat fruit d’una manca de penetració entre els ciutadans del poble i del fet de no haver escollit la millor manera d’arribar al ciutadà per tal d’explicar-li el programa en profunditat. Tot i això, hem après molt en aquests primers comicis i estem segurs que ens servirà molt l’experiència pel futur. 

Compromesos amb Vacarisses desitja que el govern dels pròxims quatre anys sigui beneficiós pel poble, tot i que entenem que la situació de govern no és la més adequada. Creiem que la fórmula del tripartit amb ideologies diverses no farà fàcil l’entesa i això, al fnal, sempre perjudica el poble. 

En la darrera reunió del partit hem decidit l’estratègia del partit pels mesos vinents i la donarem a conèixer pròximament entre tots els nostres simpatitzants i afliats. De moment, i amb la fnalitat de garantir la tranquil·litat política necessària al voltant de l’Ajuntament, Compromesos amb Vacarisses no realitzarà cap acte, crítica o nota de premsa durant els pròxims 100 dies.

Finalment, des de Compromesos amb Vacarisses volem donar el següent missatge a tots els qui vau confar en la formació el passat 24 de maig i a tots els futurs simpatitzants i afliats: “Un poble de Vacarisses millor és possible, encara que visquem al nostre Ajuntament un temps d’ideals molt diferents i lluites de poder, entre d’altres. Un govern de consens és possible i és el canvi real i de futur. Compromesos amb Vacarisses seguirà treballant d’ara endavant per consolidar un projecte professional amb la finalitat d’aconseguir que tots tinguem la possibilitat de gaudir d’un poble exemplar en tots els àmbits. Seguim treballant i amb la mateixa força”. 

Compromesos per Vacarisses