La tragicomèdia «Amor a novena vista», al Casal del Segle XX

La companyia Cul de Sac porta l'obra d'Ariel Foca Sosa aquest divendres a Terrassa

per La Torre, 5 de juny de 2015 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre al Casal del Segle XX, el grup de teatre Cul de Sac presenta "Amor a novena vista", una tragicomèdia per a adults d'Ariel Foca Sosa, el qual també s'encarrega de dirigir-la i posar-la en escena. L'obra compta amb la presència de només dos actors, en els quals recau tota la funció: Darío Keim, que interpreta Raúl, i Mayte Solé, que dóna vida a Mabel.

L'espectacle explica la següent història: Arriba un moment en la relació de parella que un es pregunta: Vull seguir estant amb aquesta persona al meu costat? I quan la resposta de part dels dos costats és un rotund "Nooooo...!", la parella s'entesta a revertir la situació amb dietes, gurus, esports a l'aire lliure, confessions del passat, gelosia, reclams i projectes junts. Això els passa a Mabel i Raúl, que superant alguns misteris, alguns enganys i alguns reclams s'adonen que potser ja no aparegui una altra possibilitat per ser feliços. L'obra forma part del cicle Escenes Locals.

Lloc: Casal del Segle XX.

 

Participació