Societat Civil desmenteix amenaces a l'alcalde de Calldetenes des de Terrassa

Marc Verdaguer havia rebut una carta amb el remitent de la delegació egarenca de l'entitat

Osona.com
05 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:49h

L'ANC entregant el xec de 1.500 euros a l'alcalde de Calldetenes per pagar la sanció per no posar la bandera espanyola. Foto: Ajuntament de Calldetenes


L’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, va rebre una carta el passat 28 de maig amb amenaces per no penjar la bandera espanyola al consistori. El remitent indicat en el sobre era suposadament Societat Civil Catalana de Terrassa.

El sobre contenia una nota on se l’acusa de traïdor i se l’amenaça amb que les traïcions mai surten gratis (podeu veure la nota en aquest PDF adjunt). També hi havia un recull de premsa amb articles referents a la problemàtica entre Espanya i Catalunya i d’altres relacionats amb la corrupció dels polítics (Jordi Pujol).

Des de l’Ajuntament de Calldetenes s’ha posat la corresponent denúncia als Mossos d’Esquadra, que s’afegeixen a les dues denúncies de robatori de la bandera espanyola.

Desmentiment de Societat Civil Catalana

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha enviat aquest dijous una carta a Verdaguer, solidaritzar-se amb el batlle osonenc per les amenaces. Bosch ha desmentit l'autoria de la carta ja que l'entitat no té cap delegació a Terrassa.

Bosch ha acabat el text apel·lant a la legalitat i amb "el desig de tots els membres de SCC a mantenir la convivència i la concòrdia a Calldetenes, en concret, i a tota Catalunya, en general".