Medalles per Anna Esteve i Agustí Gasset a l'Open Leotron d'Esgrima

La Torre
04 de juny del 2015
Gasset i Esteve amb els seus trofeus
Gasset i Esteve amb els seus trofeus | Foto: CECT

Gasset i Esteve amb els seus trofeus Foto: CECT


Diumenge passat va tenir lloc a Barcelona la IIIa edició de l'Open Leotron d'Esgrima. Si bé la prova està fora del circuit oficial de la Federació, es tracta d'un obert lúdic de gran interès, on han pres part més d'una trentena de tiradors i tiradores.

El Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa hi va ser present, aconseguint dos podis: Anna Esteve, que va quedar segona en modalitat femenina, i Agustí Gasset, que va ser tercer. Esteve ha rubricat una bona poule, a semifinals va derrotar a base de contraatacs per Marina Loginova, tiradora de Torredembarra. A la final va caure contra Marta Garcia-Miguel.

Per la seva banda, Gasset, encara que no és habitual que els mestres competeixin, va agafar l’espasa a causa del caire lúdic de la cita. L’assalt de quarts de final, contra la jove promesa santboiana Marc López va quedar amb un ajustat 15 a 14, mentre que no va tenir opcions a semifinals contra el potent francès del SAM Terence de Montredon. Finalment, doncs, va quedar tercer i medalla de bronze.

El CECT s'hi va presentar amb tres tiradors més: Roger Camps, Oriol Camps, i Bernat Tobella.