Exposició sobre el projecte compartit entre Lanaspa-Giralt i Crespinell

La Torre
02 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:32h
Els centres celebren els 25 anys de l'escola inclusiva
Els centres celebren els 25 anys de l'escola inclusiva | Foto: R. Domènech

Aquest dijous, dia 4, s'inaugura l'exposició "L'escola Inclusiva: 25 anys compartint Lanaspa-Giralt i Crespinell". La mostra es podrà veure a la sala d'Art de l'Arxiu Tobella fins al proper 19 de juny en horari de dimarts a divendres de 15 a 19h i dissabtes de 19 a 21h.

El projecte de col·laboració entre les escoles Lanaspa-Giralt ( pública  ordinària ) i l’Escola d’Educació Especial  Crespinell (privada- concertada) va iniciar-se el curs 88-89. La coneixença i relació entre l’alumnat de les dues escoles és permanent i constant al llarg de tota l’escolarització ja que s’inicia a p3.

Actualment l’alumnat de les dues escoles comparteix les àrees d’Artística ( Música i Plàstica), Educació Física, Informàtica i Projectes Interdisciplinars a l’etapa de Primària  i a l’etapa d’infantil es comparteix Comunicació i Llenguatge, Descoberta d’un mateix, Descoberta de l’entorn. 

Aquest projecte, pioner al nostre país,  va ser guardonat el 2002 amb el PREMI CATALUNYA D’EDUCACIÓ amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.