Èxit de participació a les XII Hores per Parelles de Frontennis

La Torre
03 de juny del 2015
Actualitzat a les 7:35h
Les parelles guanyadores del torneig
Les parelles guanyadores del torneig | Foto: CNT

Foto de família de les XII Hores per Parelles de Frontennis Foto: CNT


El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana passat les XII Hores per Parelles de Frontennis a les instal·lacions del Pla del Bon Aire en el marc de la Festa Major del barri. La competició va aplegar un total de 59 parelles, fet que esdevé un rècord de participació.

Diumenge van desenvolupar-se els partits de 1a categoria, puntuable per al Màster Català de pilota lenta, en la qual van prendre part dinou parelles distribuïdes en quatre grups. José Fernández i David Solsona, de l’Igualada, van fer-se amb el títol en superar la parella del CN Terrassa formada per Albert Domínguez i Xavi Dalmases per 25 a 14. Fernández i Solsona s’havien desfet en semifinals de Toni González i Cristian Requena, del Santa Coloma, per 16 a 14, mentre que els egarencs havien superat Miguel Barragán i Adrián Cano, del Roquetes, per 22 a 15. En el matx pel tercer i quart lloc, González i Requena van vèncer Barragán i Cano per 25 a 15.

Prèviament, dissabte, va celebrar-se un torneig no puntuable que va reunir 40 parelles distribuïdes en vuit grups. En 1a Categoria, la parella del CN Terrassa integrada per Sergio Garrido i José Luis Torres va adjudicar-se el triomf tot derrotant la també parella local formada per José Jiménez i Cristina Villalpando. El tercer lloc va recaure en Raúl Cots i Salva Martínez, de l’Abrera. Al seu torn, en 2a Categoria, el títol va correspondre a Dídac Pérez i Albert Pérez, del Cerdanyola, que van batre en la final Quim Oliva i Carles Ferrer, de l’Igualada. Andreu Clopés i David Illa, del Cerdanyola, van classificar-se en tercera plaça. 

Finalment, en 3a Categoria, Rubén Montes i Javi Montes, de l’Olesa, van imposar-se a la parella del CN Terrassa formada per Miquel i Joan Reig. Cristian González i José Cuevas, de l’Abrera, van fer-se amb la tercera plaça.
 

Les parelles guanyadores del torneig Foto: CNT