Els Castellers de Terrassa s'apunten un 4 de 7 amb agulla

Van retre un homenatge al fundador Emili Miró i van anar en cercavila fins la seva casa nadiua al Vendrell

La Torre
01 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:44h

El passat dissabte 30 de maig, els Castellers de Terrassa van actuar en la diada prèvia del 89è aniversari dels Nens del Vendrell. Colla amb llarga història, de la qual l'Emili Miró en formà part abans d'anar cap Barcelona i, posteriorment, Terrassa.

L'actuació va començar a les cinc de la tarda i ambdues colles van descarregar a plaça tres castells de set. Els Nens del Vendrell, protagonistes de la diada varen descarregar en aquest ordre 4 de 7, 4 de 7 amb agulla, 3 de 7, pilar de cinc i tres pilars de quatre.

Els Castellers de Terrassa amb una pinya força justa en nombre, però amb l'ajut dels Nens, van poder descarregar el 4 de 7 amb agulla, 4 de 7, 3 de 7, pilar de cinc, i dos pilars de quatre un d'ells aixecat per sota (aquest va acabar desmuntant-se per un problema amb l'encaix entre l'enxaneta i l'aixecador)

Un cop acabada l'actuació, els Castellers van retre un homenatge al fundador Emili Miró i van anar en cercavila fins la seva casa nadiua on van realitzar dos pilars de 4 un d'ells aixecats per sota.

El proper diumenge dia 7 de maig els Castellers de Terrassa actuaran a Santa Coloma.