Terrassa, col·legi electoral per votar l'executiva i Consell Nacional d'ERC

La militància d'Esquerra està cridada a les urnes per escollir la nova direcció nacional

La Torre
29 de maig del 2015
Aquest dissabte 30 de maig tindrà lloc la Jornada Electoral del 27è Congrés Nacional d'Esquerra Republicana, que servirà per a escollir la nova Executiva Nacional i els Consellers Nacionals. Les candidatures presentades es poden consultar a la web.

La seu local d’Esquerra a Terrassa (Ctra. Matadepera, 2) serà col·legi electoral, en el qual hi estan cridats a votar els militants de Rubí, Sant Cugat, Ullastrell, Vacarisses, Matadepera, Castellbisbal, Rellinars, Viladecavalls i la pròpia Terrassa. El col·legi estarà obert entre les 10 del matí i les 7 de la Atarda i hi haurà una mesa electoral amb dues urnes, la primera urna servirà per escollir l’Executiva Nacional.

Es podrà votar la llista sencera o votar a cadascun dels membres de la candidatura de manera individualitzada. La segona urna servirà per escollir 30 membres del Consell Nacional: es vota cada candidat individualment i es podrà votar fins a un màxim de 20 candidats d'entre els qui s'han presentat. Tal com està establert reglamentàriament, poden votar totes les persones que tinguin plena condició de militant d’Esquerra Republicana i estiguin al corrent de pagament.