Majoristes de Mercavallès interposa un recurs contra la rescissió de contracte

L'Associació denuncia l'existència d'una despesa de 91.000 euros "per cobrir serveis jurídics ocasionats pels conflictes del mercat”

La Torre
29 de maig del 2015
L'Associació de Majoristes de Mercavallès ha decidit interposar un recurs contenciós administratiu contra la decisió del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) de "rescindir el conveni de col·laboració per la gestió del mercat”. L’Associació denuncia l'existència d'una despesa de 91.000 € "per cobrir serveis jurídics ocasionats pels conflictes del mercat”, amb un nou expedient de modificació de crèdit on s’ha demanat una ampliació de 62.500 €. Creu que "aquestes despeses addicionals s’han generat per la gestió conflictiva de la gerència del Consell Comarcal”.

L'Associació considera que “aquestes despeses addicionals s’han generat per lagestió conflictiva de la gerència del Consell Comarcal”. També destaca que “en més de 10anys de gestió en col·laboració amb el CCVOC, fruit de la signatura del conveni, mai no s’havia obert una ampliació per cobrir despeses en assessorament jurídics, accionsjudicials, etc”. “Desconeixem las causes de la desmesurada previsió però destaquem l'anormalitat que representa en el conjunt d’una experiència de més de 42 anys de servei”.

Per altra banda, l'Associació descarta totalment que la Comissió Assessora establerta al Reglament de Mercavallès, organisme que vetlla pel seguiment i control de l’equipament iel servei, “hagi tingut cap mena de pressupost, factura o d’altres serveis jurídics o accions judicials que no siguin estrictament els propis de Mercavallès”. “No corresponcarregar despeses a un equipament que vetlla permanentment per l’autosuficiencia”,assegura.