La FAVT exigeix a l'Ajuntament que reposi els arbres tallats

La Federació de Veïns entra una instància veu amb preocupació que molts escocells estiguin sent tapats amb rajoles de vorera

La Torre
28 de maig del 2015
La Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa ha presentat una instància a l'Ajuntament de Terrassa sol·licitant informació sobre la reposició dels arbres a Terrassa i la queixa pel fet que s'estan tapant els escocells d'aquests arbres.

En l'exposició de motius, la FAVT afirma que "a molts indrets de la nostra ciutat, el temporal de vent de fa mesos, va afectar a un gran número d'arbres que o bé, van caure o bé, van quedar molt afectats i s'han hagut de tallar. Veiem amb preocupació que els arbres tallats no es reposin i amb estranyesa que els escocells, on estaven, s'estiguin tapant de molt diverses maneres, si bé en la major part de casos amb rajoles de vorera".

I afegeixen, "aquestes accions ens fan tenir la sensació que l'Ajuntament no té intencions de reposar els arbres que falten als carrers i places de la nostra ciutat i això no ho podem admetre".

En aquest sentit, la FAVT ha decidit demanar als responsables municipals que "informin de les perspectives de reposició dels molts arbres que falten a la ciutat i expliquin el perquè es cobreixen els escocells on estaven. El cost que això comporta ens sembla una despesa poc justificable". 

Així mateix, exigeixen "la reposició total dels arbres desapareguts dels nostres carrers i places. Reposició imprescindible des de diversos punts de vista, ja sigui purament estètic o, pel principi més important, el medioambiental.