L'hora preferida per fer l'amor d'ells i d'elles

Redacció
28 de maig del 2015
Actualitzat a les 7:05h
Una parella en una situació íntima.
Una parella en una situació íntima. | ACI-Creativo

No hi ha una hora idònia per fer l'amor, però sí preferències. Segons una enquesta realitzada a més de 2.000 persones per la marca de joguines sexuals "Lovehoney", a les dones els ve més de gust tenir relacions sexuals de nit, mentre que els homes són més matiners.

En concret, elles tenen la libido més alta entre les 11 i les dues de la nit i ells entre les sis i les nou del matí. Aquesta tendència està relacionada amb els mecanismes biològics.

Per una banda, a primera hora del matí l'organisme femení presenta uns nivells més elevats de melatonina, l'hormona de la son, fet pel qual les dones no estan tan predisposades a fer l'amor com els homes quan es desperten. Per l'altre, la concentració de testosterona és major al matí, per això ells es decanten per tenir relacions entre les sis i les nou. 

Dels enquestats, més del 60% va confessar que havia tingut parelles amb un desig sexual incompatible amb el seu. En aquest sentit, la meitat dels homes va assegurar que el seu interès era constant. Per contra, la majoria de les dones va relacionar el seu desig amb l'estat d'ànim del moment.