Bronze pel femení del Club d'Esgrima Terrassa al campionat català

La Torre
27 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:29h
Els tiradors egarencs a la competició
Els tiradors egarencs a la competició | Foto: CECT

Els tiradors egarencs a la competició Foto: CECT


Aquest cap de setmana el Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa va prendre part al Campionat de Catalunya absolut a La Selva del Camp (Tarragona). La competició va tenir lloc en modalitat individual i per equips, aportant el club egarenc un total de dos equips masculins i dos equips femenins.
 
L’alegria més destacada ha estat la medalla de bronze del primer equip femení del CECT, que tot i no haver pogut revalidar l’or guanyat la temporada passada, aquest cop amb Irene Rivera, Marina Roncal i Anna Esteve, han fet bona l'actuació pujant al podi. El segon equip, liderat per la jove Cèlia Pi, flanquejada per Anna Moreno i Paqui Sanchez, va quedar quart classificat.
 
En espasa masculina, el primer equip del CECT, amb Jordi Llibre, Agustí Gasset i Dani Marco va arribar als quarts de final, quedant setè. El segon equip, amb Dani Fenoy, Oriol Camps, Paco Peñuela i Roger Camps, s’ha quedat a vuitens de final.
 
En categoria individual, destaca Jordi Llibre, que després de vèncer per la mínima a l'ampostí Carlos Tercero, va caure a vuitens contra Ricard Romaní, un dels tiradors més forts del circuit per només 15 tocats a 13. En categoria femenina, Irene Rivera, Marina Roncal, i Paqui Sanchez van arribar fins a vuitens de final.
 
Amb aquesta prova, es posa punt i final a la temporada absoluta, i el CECT comença un llarg cicle d’entrenament basat en l’aprenentatge tècnic i tàctic de cara a la temporada vinent.