Bona rebuda a Terrassa del llibre «Més petits grans relats»

La Torre
27 de maig del 2015
Actualitzat a les 11:06h
L'acte de presentació va tenir lloc al Centre Cultural
L'acte de presentació va tenir lloc al Centre Cultural | Foto: Platypus Arts

L'acte de presentació va tenir lloc al Centre Cultural Foto: Platypus Arts


L'Associació cultural Platypus Arts va presentar aquest dimarts el segon llibre impulsat per l'entitat. Es tracta del resultat del II Concurs de relats curts que convoca Platypus i que, de nou, ha comptat amb una molt bona acollida i una vuitantena de relats rebuts. 

"MÉS petits grans relats", que demostra la continuïtat del primer "Divuit petits grans relats" (2012), es va presentar al vespre al Centre Cultural Terrassa acompanyat d’una quarantena de persones entre autors, acompanyants i curiosos.

L’acte va comptar amb la intervenció de l’Elisabeth Garcia, membre de l’associació, l’Andreu Beneit, editor de Llibres a mida, la Mireia Guerola, directora de l’editorial Birabiro, i la Rosa Boladeras, actriu i responsable de la lectura d’un dels relats. Amb aquesta aposta pel foment de la lectura, la creació personal i la cultura en general, l’entitat terrassenca està consolidant aquesta iniciativa que, esperen, poder convocar anualment. Els dos llibres es poden trobar a les biblioteques de la nostra ciutat.