Bona rebuda a Terrassa del llibre «Més petits grans relats»

per La Torre , 27 de maig de 2015 a les 11:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'acte de presentació va tenir lloc al Centre Cultural Foto: Platypus Arts


L'Associació cultural Platypus Arts va presentar aquest dimarts el segon llibre impulsat per l'entitat. Es tracta del resultat del II Concurs de relats curts que convoca Platypus i que, de nou, ha comptat amb una molt bona acollida i una vuitantena de relats rebuts. 


"MÉS petits grans relats", que demostra la continuïtat del primer "Divuit petits grans relats" (2012), es va presentar al vespre al Centre Cultural Terrassa acompanyat d’una quarantena de persones entre autors, acompanyants i curiosos.

L’acte va comptar amb la intervenció de l’Elisabeth Garcia, membre de l’associació, l’Andreu Beneit, editor de Llibres a mida, la Mireia Guerola, directora de l’editorial Birabiro, i la Rosa Boladeras, actriu i responsable de la lectura d’un dels relats. Amb aquesta aposta pel foment de la lectura, la creació personal i la cultura en general, l’entitat terrassenca està consolidant aquesta iniciativa que, esperen, poder convocar anualment. Els dos llibres es poden trobar a les biblioteques de la nostra ciutat. 

 

Participació