ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Ballart tem un pacte que li faci perdre l'alcaldia de Terrassa

El líder del PSC creu que el poble li ha fet confiança i que li pertoca governar

per La Torre , 27 de maig de 2015 a les 09:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Jordi Ballart és el gran candidat a ser alcalde de Terrassa després que el PSC guanyés les eleccions a Terrassa i obtingués 9 regidors. Però a les files socialistes es tem un pacte contra ells que consideren contranatura. Sobre aquesta possibilitat reflexiona Ballart en el seu blog

L'actual alcalde creu que s'ha de respectar la voluntat majoritària de la població, que ha situat al seu partit cal capdavant. "No tots els pactes són possibles ni presentables. Legals, sí, sens dubte. Però un no pot predicar que cal fer una nova política i després caure en els trucs i jocs de mans de la vella política. El poder no ho justifica tot. Hi ha fórmules de pactes que potser sumen prou regidors per aconseguir una alcaldia, però la bona política no es pot reduir a sumar cadires: seria una irresponsabilitat deixar de banda els programes, la ideologia, la voluntat del poble. Ja sabem que això ha passat a algunes ciutats, en anteriors eleccions, i potser també acabi passant ara. Però aquesta mena d’invents mai no han acabat bé."

 

Participació