Alumnes de Terrassa, al Simulador Estratègic Empresarial

La Torre
26 de maig del 2015
Actualitzat el 27 de maig a les 7:18h
Els estudiants de l'Escola Pia de Terrassa al concurs
Els estudiants de l'Escola Pia de Terrassa al concurs | Foto: Juniors Achievement

Els estudiants de l'Escola Pia de Terrassa al concurs Foto: Juniors Achievement


La final del Simulador Estratègic Empresarial (TITAN 3.0) organitzat per la Fundació Junior Achievement a Madrid va tenir presència egarenca. Entre els més de mil alumnes de tot l'estat que havien competit en les fases prèvies hi havia un grup de l'Escola Pia de Terrassa, el qual amb paciència va anar superant les dues proves preliminars fins a plantar-se a la fase final.

Els tres membres de l'equip DAXPA que va poder competir en el certamen són: Dani López, Xavier Quer i Pau Vernet, tots tres alumnes de l'assignatura d'Empresa de primer de batxillerat de l'escola de Terrassa. A la fase definitiva, els egarencs van haver de realitzar diversos anàlisis dinàmics de documents comptables per tal de decidir, amb poc temps, quines accions serien les òptimes per a cada fase per tal d'aconseguir la màxina rendibilitat econòmica sense posar en perill la viabilitat de l'empresa fictícia creada.

El grup de Terrassa va aconseguir la segona posició, i van poder recollir el seu premi a les oficines de l'empresa ING DIRECT de Las Rozas als afores de la capital madrilenya.