els regidors de Terrassa

Qui és Miquel Sàmper, el líder de CiU Terrassa?

per La Torre , 27 de maig de 2015 a les 06:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sàmper és el candidat a l'alcaldia per CiU a Terrassa Foto: Cristóbal Castro


Miquel Sàmper i Rodríguez ha estat el candidat de CiU a l'alcaldia de Terrassa. S'ha presentat com a independent. Va nèixer a Terrassa l'any 1966.  Té els origens familiars lluny; per part de pare, a Almeria, i per part de mare, a Melilla. Va créixer al barri de Montserrat. La seva dona és la Montse Riba i és pare de quatre fills; el Miquel, la Irene, la Júlia i la Mariona.És llicenciat en Dret i en Ciències Polítiques i de l'Administració. Sempre ha estat advocat i el seu despatx ha portat assumptes civils, penals i matrimonials. Va tenir el primer al carrer del Vall, el segon a la rambla d'Ègara, i el tercer i definitiu al carrer de la Unió, on exerceix la professió des de l'any 1997.

Abans de ser nomenat candidat a l'alcaldia de Terrassa era el Degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, el President del Consell de l'Advocacia Catalana i l'adjunt a la presidència del Consell General de l'Advocacia Espanyola. "És durant aquesta època de la meva vida que he desenvolupat amb els meus equips diferents projectes que sempre han tingut el mateix objectiu: ajudar a les persones més vulnerables. He realitzat diferents tasques en aquest àmbit, com, per exemple, col·laborar activament en causes humanitàries i organismes defensors dels drets humans, o ser un dels impulsors de la primera Oficina d'Intermediació Hipotecària de l'Estat Espanyol".

Els seus hobbies són el ciclisme, l'atletisme i la muntanya. Li agrada molt cuinar per als altres perquè en el fons la seva gran vocació són els fogons. Es considero una persona optimista, passional i responsable. 

 

Participació