Els Castellers de Terrassa descarreguen el 5d7 a Manresa

La colla blauturquesa va participar a les Fires de Maig

La Torre
26 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:15h

Els blauturquesa van tancar una bona actuació a la capital del Bages Foto: CD Terrassa

El passat diumenge els Castellers de Terrassa van descarregar el pilar de cinc aixecat per sota a les Fires de Maig de Manresa. Van actuar juntament amb la colla local els Tirallongues de Manresa i els Bordegassos de Vilanova.

L'actuació començava a quarts d'una del migdia després d'un pilar de dol de la colla local per la pèrdua d'un casteller fundador. En la primera ronda, els de la camisa blau turquesa van descarregar el 5 de 7, castell, que tot i tancar-se perillosament a la banda de la torre, des de terços fins dosos, es va poder descarregar.

En la segona ronda es va descarregar el 4 de 7 amb agulla, castell que s'ha treballat a consciència a l'assaig per tal de millorar-ne l’execució, en la tercera el 4 de 7 amb l'estrena d'un segon i un terç.

En la ronda de pilars els Castellers van descarregar el pilar de cinc aixecat per sota després de desmuntar un primer intent. Els Tirallongues de Manresa van realitzar una bona actuació descarregant 5 de 7, 4 de 7 amb agulla, 3 de 7 amb agulla. Els Bordegassos de Vilanova van descarregar 2 de 7, 5 de 7 i 4 de 7 amb agulla.

El proper dissabte dia 30 de maig, els Castellers de Terrassa actuaran al Vendrell en la diada del 89è aniversari dels Nens del Vendrell.

Resum de l'actuació:

Castellers de Terrassa; 5/7, 4/7a, 4/7, p5s(id), p5s
Tirallongues de Manresa; p4, 5/7, 4/7a, 3/7a, 2p5, p4s
Bordegassos de Vilanova; 5/7, 2/7, 4/7a, p5
 

Pilar de 5 Foto: CD Terrassa