Platypus Art presenta el llibre «Més petits grans relats» a Terrassa

L'acte tindrà lloc aquest dimarts al Centre Cultural amb la presència de Rosa Boladeras

La Torre
26 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:00h
L’Associació Cultural Platypus Arts està consolidant la seva aposta per la cultura, la creació personal i la lectura. A finals de 2014 es va obrir el II Concurs de Relats Curts Platypus a causa del gran èxit i bon resultat de la primera edició (que va donar com a resultat la publicació del llibre "Divuit, petits grans relats", 2012).

"Més petits grans relats", el llibre resultant d’aquest segon concurs, és una publicació de petit format que es presenta aquest dimarts 26 de maig al Centre Cultural de Terrassa a tres quarts de vuit del vespre, i que conté una selecció de 16 relats que ens descobreixen una jove obligada a reescriure la seva història, un expolític amb ànsies de tornar a ser important, un conductor amb una loquacitat excessiva, un astronauta que anirà més enllà d’un viatge espacial o uns personatges literaris que es personifiquen en gent del nostre entorn.

L'acte de presentació comptarà amb una presentació per part de l’Elisabeth Garcia, de l’associació Platypus,les intervencions d’Andreu Beneit, editor de Llibres a mida, i de la jurat Mireia Guerola, directora de Birabiro Editorial, i una clausura amb la lectura d’un dels relats per part de l’actriu terrassenca Rosa Boladeras.  

Tot plegat amb diversitat d’estils i ritmes, que ens acompanyaran a través d’aquestes petites grans històries que prenen vida en menys de 2 500 paraules. Igual que en l’edició anterior, aquesta publicació no podria haver estat possible sense l’ajuda i la coŀlaboració de dos amics coneixedors i professionals del món editorial i literari: Mireia Guerola, directora de Birabiro Editorial, i Ivan Garcia, professor de la Secció de Filologia Eslava de la Universitat de Barcelona, a qui agraïm també l’energia i les ganes de crear que ens encomana.