La plaça de Salvador Dalí tindrà un nou escenari més gran

Els treballs, que costen 44 mil euros, van començar la setmana passada i duraran dos mesos

La Torre
28 de maig del 2015
Actualitzat a les 7:32h
El projecte, que forma part del Terrassa Barris en Marxa
El projecte, que forma part del Terrassa Barris en Marxa | Foto: A.T.

El projecte, que forma part del Terrassa Barris en Marxa Foto: A.T.


L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’àrea de Planificació Urbanística i Territori, està duent a terme una intervenció de millora a la plaça de Salvador Dalí, al barri de La Cogullada. El projecte, que forma part del Terrassa Barris en Marxa, dotarà la plaça d’un escenari més gran que l’actual i més ben situat, donant resposta a una demanda dels veïns de la zona. 

La plaça de Salvador Dalí, situada a la confluència del carrer d’Edison amb el de Mossèn Josep Moncau, comptava fins ara amb un escenari per actes públics, però aquesta instal·lació no complia les necessitats dels veïns i, per aquest motiu, aquests van demanar a l’Ajuntament la seva ampliació. 

Els tècnics municipals van estudiar la petició i la situació de la plaça i van resoldre que la millor solució era optar per una nova ubicació. Així, el projecte de reforma inclou un escenari més gran i el situa a l’extrem sud de la plaça, on actualment hi ha una jardinera en forma de mitja lluna. La construcció del nou escenari obligarà a desplaçar un fanal per a garantir-ne la visibilitat. L’escenari estarà envoltat d’una barana per a evitar caigudes i comptarà amb una escalinata per accedir-hi. 

L’Ajuntament ha adjudicat l’obra a Infraestructures Serveis i Obres Vallès, S.L. per un import de 44.091 euros. Està previst que els veïns puguin gaudir de la nova instal·lació en un termini de dos mesos.