La jornada electoral serà molt gran a Nació Digital

Uns 50 professionals faran la cobertura arreu del país per a l'edició nacional i les edicions territorials | La Torre farà un seguiment "Minut a minut" així com també des de Barcelona i diverses capitals

Redacció
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 18:33h
Les eleccions municipals són un gran moment per a un diari com Nació Digital, que té com a senyal d'identitat un potent implantació en bona part de les comarques del país. Així, durant tot aquest proper diumenge, des de primera hora del matí fins que els resultats estiguin clars, un equip de 50 professionals -entre periodistes, fotoperiodistes, tècnics i editors-seguirà els esdeveniments, tant a Barcelona com a les principals capitals.

Minut a minut simultani a les comarques

Les edicions territorials de Nació Digital, com La Torre posaran en funcionament un servei "Minut a minut" de seguiment de l'actualitat que recollirà, al seu torn, les novetats més importants dels "Minut a minut" que es portaran des de les edicions territorials i des de les nostres edicions aliades, com DelCamp.cat al Camp de Tarragona, Aguaita de les Terres de l'Ebre o Pallars Digital. La difusió serà en paral·lel a través de web i xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram, etc.

Amb aquest desplegament, Nació Digital vol estar a l'alçada del que n'esperen els nostres lectors. Uns lectors que en van donar el rècord històric d'audiència d'un mitjà digital en català el passat 9-N, en què van ser 536.085 usuaris únics en un sol dia que van llegir quasi 2 milions de pàgines, assolint un llistó que per ara ningú no ha superat.