L'exsimpatitzant d'Anglada es retira de C's Terrassa

La formació d'Albert Rivera a la nostra ciutat incorporava en la posició número 20 a Salguero, que el 2011 va presentar-se en posició 11 del partit d'Anglada

La Torre
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:38h
L'alcaldable de C's a Terrassa i l'exdiputat  Jordi Cañas
L'alcaldable de C's a Terrassa i l'exdiputat Jordi Cañas | Foto: Cristóbal Castro

L'alcaldable de C's a Terrassa i l'exdiputat Jordi Cañas Foto: Cristóbal Castro


Aquest matí, La Torre es feia ressò que C's a Terrassa també incorporava un exmilitant de la formació ultra: Daniel Salguero López, número 20 de la llista encapçalada per Javier González. Des de PxC confirmen el pas de l'ara candidat taronja per la formació anti-immigració va participar a les seves llistes com a número 11 a les eleccions d'ara fa quatre anys.

Unes hores després, Ciutadans ha emès un comunicat en què afirma que després de les informacions publicades i que circulen per les xarxes socials sobre la implicació de Dani Salguero a les llistes de PxC durant les eleccions de 2011, el mateix implicat ha informat del "seu desig i compromís que a dia d'avui es procedeixi a la seva baixa i renúncia davant la Junta Electoral" de la llista electoral de C's Terrassa. El motiu que Salguero ha argumentat és "vetllar per la imatge del partit".