Relat de Campanya- Anem a votar!

Article d'opinió de Miquel Puig, número 2 de la llista de CiU a Ullastrell

Miquel Puig
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:11h
Últim dia de campanya electoral. Queden poquetes hores perquè anem a decidir a les urnes la futura governabilitat d’Ullastrell. Particularment estic molt satisfet de la feina feta aquests quatre anys com a Regidor a l’oposició. Les afronto amb ganes de seguir treballant per Ullastrell.

Han sigut quatre anys de molta feina, fosca i poc agraïda, però la tornaria fer. Tanco una etapa per obrir-ne una altre. Tanco una etapa satisfet amb dos gran objectius complerts: baixar la crispació i politització de la vida social d’Ullastrell i culminar l’escola nova Serralavella.

No volíem que la vida al poble estigués polititzada com ara fa quatre anys. No volíem que Ullastrell mantingués la crispació del 2011. Puc dir amb satisfacció que ho hem aconseguit. No ha sigut fàcil ja que la majoria absoluta del Govern Municipal ha sigut difícil de gestionar. Ara, en funció dels resultats electorals de diumenge, ja veurem que passarà el dia 25 de maig amb la resta de formacions polítiques del poble. Nosaltres fidels a la nostra manera de ser i de fer.

L’altre repte del que em sento més satisfet és per la culminació de la nova escola Serralavella d’Ullastrell, un projecte molt important per Ullastrell, possiblement el més important que tindrem durant dècades al poble. Des de l’oposició hem aconseguit acabar allò que vam començar ara fa quatre anys al Govern Municipal. I de passada hem fet bo a l’Alcalde.

Des de CiU hem tingut la valentia política de fer el que no va fer el Tripartit (van signar l’acord de l’escola sense compromís pressupostari) per tirar endavant les obres i reconèixer el pagament del projecte. Nosaltres hem hagut de moure’ns dins la nostra formació política, Convergència i Unió, a través dels nostres Diputats al Parlament amb Josep Rull al capdavant, per aconseguir allò que el Govern Tripartit (PSC + ERC + ICV ) no havia reconegut, compromís pressupostaria per les obres de l’escola, i així solventar la situació financera de l’Ajuntament.

Curiosament, quan la Generalitat de Catalunya ha complert amb l’obligació de pagar l’escola, l’Ajuntament ha deixat de tenir problemes financers.

Per acabar espero obrir una altre etapa amb la força i suports suficients per fer tot allò que necessita Ullastrell amb la voluntat de governar per tothom.

Ens veiem diumenge!

Miquel Puig
regidor de CiU Ullastrell