Falten encara 370 voluntaris per a la campanya d'El Rebost

Els organitzadors criden a la mobilització ciutadana per a poder cobrir tots els punts de recollida

La Torre
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 8:29h
El Rebost necessita un total de 750 voluntaris i voluntàries per a la 3ª edició de la campanya Ajuda’ns a omplir El Rebost que tindrà lloc els dies 5 i 6 de juny de 2015 en 31 punts de recollida repartits per tota la ciutat. Fins ara no s’ha cobert la xifra, i per aquest motiu es demana el suport i la col·laboració de tota la ciutadania en la campanya, una de les més importants que es realitzen per tal de seguir garantint l’alimentació de 7.000 persones de la ciutat durant 4 mesos. Els organitzadors fan una crida a totes les persones que puguin dedicar 3 hores divendres o dissabte 5 i 6 de juny per a que participin activament a la campanya. Falten encara 370 voluntaris.
 
Com sumar-se a la campanya
Per a participar com a voluntaris i voluntàries de la campanya Ajuda’ns a omplir el Rebost, només cal inscriure’s a la pàgina web www.elrebostdeterrassa.cat mitjançant un senzill formulari on es pot seleccionar el supermercat i torn desitjat, o assistir (sense inscripció prèvia) a la xerrada informativa que es realitza el 14 de maig a les 19h, al Casal Cívic de Ca n’Aurell (Plaça del Tint, 4), on també es realitzaran inscripcions.
Els voluntaris i voluntàries participaran en un torn de 3 hores a l’establiment escollit, on hauran de donar a conèixer la campanya als clients i recollir els aliments que aquests donin. En l’edició anterior, en què es van recollir 42 tones d’aliments, van participar 450 persones, el que va significar que moltes haguessin de doblar torns. En aquesta edició els organitzadors aposten per un increment de la xifra de voluntaris i voluntàries per tal de millorar els resultats.  
 
Empreses i establiments solidaris
Una de les novetats del recapte solidari i que està tenint una molt bona resposta, a falta de la confirmació final, és la de l’establiment solidari. Es tracta de supermercats que es comprometen a aportar amb productes un percentatge del total que es reculli a l’establiment durant la campanya. El supermercat que se sumi a la iniciativa es distingirà amb un segell acreditatiu de la seva condició de solidari, i es farà difusió d’aquesta condició entre la ciutadania per animar-la a comprar en el citat establiment els aliments destinats a El Rebost.

D’altra banda,  s’estan tancant els acords de patrocini amb diverses empreses de la ciutat. El patrocinador principal de la campanya serà, un any més, la Fundació Mina, però enguany es sol·licita el suport d’una empresa de transport que posi a disposició de la campanya, gratuïtament, un camió amb plataforma i un conductor.