Mina Terrassa dóna suport al festival de poesia Elixir

En la primera edició hi van participar més de 400 persones

La Torre
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 6:15h
El president de Fundació Mina, Marià Galí, i l’actriu i impulsora del festival poètic Elixir, Rosa Boladeras, han firmat un conveni d’esponsorització d’aquest certamen cultural. Va néixer a Terrassa el juny de 2013 en coproducció amb el Centre d’Arts Escèniques amb el propòsit d’invocar la poesia com a substància vital. Així, es va traçar la primera ruta del mapa poètic de la ciutat.

Els protagonistes del festival són poetes i músics que omplen carrers, terrats, jardins i balcons de bellesa. En la primera edició hi van participar més de 400 persones i s’espera que en aquesta s’assolirà una xifra semblant. En aquesta tercera edició, el Festival Elixir es proposa mirar de dins cap enfora.

Per una banda, impulsarà els nostres poetes, però per l’altra busca traçar ponts més enllà de les fronteres. Per això, en aquesta edició, Elixir arriba fins a Síria, d’on prové la jove poeta Amal Kassir. També hi participaran Eduard Escoffet, Laia Martínez, Diego Mattarucco, Mercè Martínez i Guim García entre d’altres.

El punt de trobada serà el proper 5 de juny a les 9 del vespre al Teatre Principal. Mina Pública d’Aigües de Terrassa, SA va crear la Fundació Mina el setembre de 1999 amb l’objectiu de donar valor social afegit a aquest servei públic i contribuir al desenvolupament de la seva responsabilitat social corporativa. La finalitat de Fundació Mina és promoure i fomentar la millora integral de la qualitat de vida de les persones i del medi on habitem.