Isaac Albert: «Terrassa tindrà dilluns un altre color polític»

L'alcaldable d'ERC ha presidit aquesta tarda l'acte final de campanya i ha dit que "no hi ha un projecte de futur i de progrés per Terrassa deslligat de la llibertat de Catalunya"

J.M.O.
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:01h
Isaac Albert, candidat d'ERC a l'alcaldia de Terrassa
Isaac Albert, candidat d'ERC a l'alcaldia de Terrassa | J.M.O.

Isaac Albert, candidat d'ERC a l'alcaldia de Terrassa, s'ha mostrat convençut que a partir de diumenge canviaran moltes coses a la ciutat. El líder republicà albira un equip de govern sense el PSC. "Dilluns Terrassa tindrà un altre color polític". Albert ha presidit aquesta tarda l'acte final de campanya al raval de Montserrat, davant del Mercat de la Independència, i ha reblat que els 36 anys de socialisme arriben a la seva fi. La jornada ha comptat amb Carme Labòria -de MES, i número 2 de la candidatura- i Eduard González, de les JERC.

Isaac Albert, que ha agraït la tasca de tota la gent que ha col·laborat en la campanya, i també el compromís dels independents que s'han afegit a la llista electoral, i a la clau local de les eleccions del 24-M hi ha sumat la nacional: "No hi ha un projecte de futur i de progrés per Terrassa deslligat de la llibertat de Catalunya". "Si el 24-M perdem, ens ho faran pagar. És la primera volta del 27-S".

Després d'afirmar que "ser terrassencs és la nostra manera de ser catalans", ha lamentat que durant la campanya s'hagi trencat l'oasi terrassenc, tot i fent una crida a recuperar-lo passats els comicis per aconseguir una bona gestió de la ciutat.

L'acte s'ha acabat amb actuació musical del grup l'Exèrcit d'Islàndia.
 

Resultats eleccions municipals de 2011