La Junta Electoral prohibeix a UiPV fer l'acte final a La Fàbrica

La formació de Vacarisses ha vist com l'òrgan els ha negat l'ús d'aquest espai i els amenaça que si ho fan poden incórrer en un "delicte de desobediència"

Lluïsa Tarrida
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:41h
La Junta Electoral de Zona de Terrassa ha prohibit l'acte de final de campanya de la candidatura d'Unió Independent per Vacarisses. Segons els fulletons que han fet arribar a les bústies de tots els veïns de Vacarisses, l'acte havia de tenir lloc aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a la sala gran de La Fàbrica. A més dels parlaments estava previst un sopar i un ball. 

Però no podrà ser. Segons ha pogut saber La Torre aquest acte no podrà tenir lloc en aquest espai ja que la Junta ho ha prohibit sota amenaça que si és fa es podria incórrer en un "delicte de desobediència així com un possible delicte electoral", de manera que se'ls insta a "abstenir-se" de realitzar aquest acte de final de campanya al lloc indicat. El motiu d'aquesta prohibició, segons manifesta la Junta és "per no haver estat ofert aquest espai concret el dia 22 de maig per a actes de campanya electoral", és a dir, com que La Fàbrica no va estar registrada com un lloc on es pogués realitzar un acte electoral el divendres dia 22, cap partit i sota cap concepte es pot utilitzar amb aquesta finalitat.

Així doncs, amb poc més de 24 hores, UiPV es veurà obligat a canviar de lloc i traslladar la seva festa en un altre espai, amb l'inconvenient no només d'avisar a totes les persones que volien assistir-hi sinó també a trobar un lloc disponible, tenint en compte l'escassetat de locals per aquesta data, ja que coincideix amb la Festa Major Petita del municipi.