«The Candyman», el luxe i el masclisme a Instagram

990_1432118947masclisme
990_1432118947masclisme
Redacció
25 de maig del 2015
Actualitzat a les 21:27h
Travers Beynon, conegut com "The Candyman", és un multimilionari magnat del tabac a Austràlia. Però si en els últims dies ha aparegut als mitjans, no és per aquest motiu. "The Candyman" suma milers de seguidors a les xarxes socials per les polèmiques fotografies que penja a Instagram, on apareixen noies lleugeres de roba i en molts casos tractades de manera repulsiva. Seguint l'estil de Tony Toutoni i Dan Bilzerian, "The Candyman" utilitza el masclisme per guanyar seguidors. 

Una de les fotografies més denigrants per la figura femenina és la que apareix Beynon amb dues dones lligades amb una corretja i caminant de quatre grapes com si fossin gossos. "The Candyman" viu en una mansió valorada en quatre milions de dòlars amb la seva esposa, Taesha, i els seus quatre fills. De fet, els avis de Taesha van aparèixer en un programa de televisió, denunciant l'estil de vida de Beynon i lamentant la situació de la seva néta. 
 
 

Ordinary Life...does not interest me! #allergictonormal #mymansionhasthehottestgirls #candyman #candyshopmansion #traversbeynon

Una foto publicada por Travers Beynon (@candyshopmansion) el


 

 

Candyman's interpertation of "Doggy Style" #candyman #candyshopmansion #candyshopangels #doggystyle #TLB666

Una foto publicada por Travers Beynon (@candyshopmansion) el