Un centenar de persones en l'acte central d'ERC a Ullastrell

Els republicans van posar especial èmfasi a les "decisions molt importants que haurem de prendre en els propers 4 anys"

La Torre
20 de maig del 2015
Actualitzat a les 14:46h
ERC va celebrar aquest dimarts l'acte central de la seva campanya per a les eleccions municipals del proper 24 de Maig. La setmana anterior, la formació municipal va fer llurs actes a l'urbanització de Can Cabassa i Ca n'Amat.

El Casal, amb prop d'un centenar d'assistents, va acollir un acte en què el president d'ERC i número 2 a la llista, Jaume Puig Puig que va presentar l'equip que concorrerà als comicis locals. "Fa 4 anys, en aquesta sala, ens vam comprometre que la primera cosa que faríem a l'arribar al govern seria trucar a l’empresa de la Planta per dir-los que ja podien marxar, que la Planta no la volíem ni en pintura. 4 anys després, estem orgullosos de poder-vos dir que la planta no s'ha fet, ni es farà!", va exclamar el republicà.

Puig, també va afirmar que "haurem de prendre decisions molt importants en els propers 4 anys. I nosaltres, sens dubte, tenim el millor equip per fer-ho bé" tot recordant que "Ullastrell necessita fer un pas endavant. Un pas cap al futur. A les vostres mans estar avançar o retrocedir. I us demanem confiança perquè estem segurs que només podem anar endavant".

Després van intervenir els números 3, 4 i 5 (Dolors Sucarrats, Lourdes Sirisi i Francesc Duran) explicant els eixos en què s'organitza el programa electoral d'ERC: Un poble en moviment, Territori en equilibri i Economia de progrés.

Finalment va intervenir Joan Ballbè, alcalde d'Ullastrell i candidat a l'alcaldia per ERC on entre d'altres coses va explicar que: "el nostre aval és la feina feta aquests 4 anys, 4 anys molt complicats per la crisi econòmica i que tot i així hem estat capaços de millorar ullastrell i l'economia municipal". L'alcaldable també va subratllar que "caldrà prendre decisions sobre l'edifici de l'escola vella, sobre l'edifici del progrés, la Serra, i un munt de projectes. Tenim el millor equip per prendre aquestes decisions i tenim la millor manera de poder-les compartir amb els veïns".