El CN Terrassa, a les triatlons de Sant Feliu de Guíxols i de Pamplona

El Natació Cicles Morenito també va prendre part en l'Ironman 70.3 Barcelona

20 de maig del 2015
Vuit triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito van participar dissabte passat en el I Triatló de Mitja Distància de Pamplona, que va constar de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu. Jordi Muela va ser el representant local més destacat en finalitzar en 45è lloc amb un temps de 4h40’46”. Les posicions i marques de la resta de triatletes del club van ser les següents:

109 JORDI UREÑA 5:01:12
129 JAIME PALOMINO 5:06:34
149 DAVID GUINART 5:10:38
153 JORDI ROMERO 5:11:07

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Marc Nieto va aconseguir una meritòria setena posició en categoria cadet en el XXIV Triatló de Sant Feliu de Guíxols celebrat dissabte sobre unes distàncies de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu. Nieto va aturar el crono en 1h07’18”, en una prova que va dominar Jordi Montraveta (PC Cervera-Triatló), guanyador amb 1h02’49”. El també cadet Bernat Marcilla va finalitzar 24è amb 1h23’22”.

El Natació Cicles Morenito va comptar amb dos representants més a la cita del Baix Empordà. Jordi Fabra va finalitzar 82è amb una marca d’1h10’05”, mentre que Eduard Gallardo va ocupar la posició 132 amb un temps d’1h13’13”.

183 DANIEL CHARLES 5:16:20
254 JORDI MAIQUES 5:29:19
337 JORDI PARDINA 5:55:59

D'altra banda, Carlos Restoy va prendre part diumenge passat en l’Ironman 70.3 Barcelona que va celebrar-se a Calella sobres unes distàncies de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu. Restoy va finalitzar en la posició 245 amb un registre de 5h10’03”.