Ple extraordinari a Vacarisses a quatre dies de les eleccions

A debat, una modificació del pressupost 2015 i un canvi en el contracte d'obra de la xarxa de clavegueram de la Coma

La Torre
19 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:34h

Aquest dimecres, a les dues del migdia, l'Ajuntament de Vacarisses acollirà un ple extraordinari convocat per l'equip de govern.

Els punts de l'ordre del dia són:

1.1.- PROPOSTA DE L’ALCALDIA PER L’APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DEL PRESSUPOST DE L’EXERCICI 2015.  
1.2.-   PROPOSTA DEL REGIDOR DE MEDI AMBIENT D’APROVACIÓ DE LA MINUTA DE CONVENI A SUBSCRIURE ENTE EL CONSORCI PER A LA GESTIÓ DE RESIDUS DEL VALLÈS OCCIDENTAL I L’AJUNTAMENT DE VACARISSES, PER AL SERVEI DE RECOLLIDA D’OLI DOMÈSTIC USAT.
1.3.- PROPOSTA DEL REGIDOR D’URBANISME DE MODIFICACIÓ DEL CONTRACTE ADMINISTRATIU D’OBRES CORRESPONENTS AL “PROJECTE DE XARXA DE CLAVEGUERAM I ABASTAMENT D’AIGUA POTABLE A LA COMA DE VACARISSES” 

Punts de l'ordre del dia ple extraordinari


Des d'ERC troben "lleig" fer aquest ple extraordinari, sobretot per "donar subvencions i també per passar una modificació del projecte de la Coma". Els republicans subratllen que el projecte de la Coma s'encareix 70.000 euros, "per tant la gran baixa, ja no és tanta baixa". Així mateix, consideren que "pensem que aquest ple o aquestes qüestions les hauria d'aprovar el nou Consistori. Aquesta és la manera de fer política de l'equip de govern Plens extraordinaris que passen desapercebuts i tot a última hora".