I els 12+1 candidats a Capgròs de l'any 2015 de Terrassa són..

El Casinet de l'Espardenya fa pública la llista d'aspirants al tro

per J.M.O. , 24 de maig de 2015 a les 06:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Cardús amb el seu capgròs i el creador Jordi Grau Foto: Joan Manel Oller


Després de llargues nits de deliberacions en un lloc secret, el Casinet de l’Espardenya proposa que el Capgròs de l’Any 2015 surti dels següents 13 capdidats:
 
Llista de Capdidats 2015 (ordre alfabètic)
Rosa Aguado: Actriu de teatre, doblatge i de ràdioteatre. Agitadora cultural, directora de l'escola d'interpretació "Acció Teatre", ha participat en incomptables sèries i pel·lícules. Una de les grans actrius terrassenques.


Carme Ballesteros: Corredora incansable. Quan encara ningú tenia la febre del running, ella ja corria pels carrers de la ciutat. Una atleta pionera amb totes les lletres, que encomana la seva passió a molts aficionats i que surt a copa per cursa, ja no se sap on les deu guardar.

Valentí Grau: Ànima del Festival de Jazz de Terrassa. Sense ell dificilment Terrassa estaria en el mapa del jazz mundial. Poca gent té tanta cultura musical com ell i tan ben ordenada, molt més que els llibres de la seva anyorada llibreria. 


Gemma Humet: Cantant exquisida i parella musical de músics com Toti Soler, Toni Xuclà o Pau Figueres. Acaba de treure el seu primer disc en solitari amb composicions seves "Si canto enrere". 
  
Miquel Mallafré:  Mestre d'història de l'art retirat, músic i cantant dels mítics "Huapachà Combo". Polemista incansable, toca el voraviu a tothom ja sigui a la cara o a través de les xarxes socials.

Keko Martínez: Xef del restaurant "El cel de les oques", impulsor de Cuina Vallès i promotor incondicional de la cuina catalana de qualitat. Per sort pels pal.ladars terrassencs un dia va decidir deixar de ser advocat per posar-se als fogons.

Òscar Muñoz: Actor amb gran projecció. L’hem vist a la tele i al teatre amb actuacions memorables. Un crack de la interpretació que porta el nom de la ciutat allà on va.

Toni Padrós: Cineasta i artista amb lletres grans. Ha fet un treball impressionant i de gran qualitat però incomprensiblement no ha tingut el reconeixement que mereix.

Santi Rius: Ja sabia el què eren les noves tecnologies abans que s’inventessin. Sempre a punt, sempre present, per divulgar i fer participar tothom de la memòria històrica de la ciutat.

David Traver: Programador i dinamitzador musical sempre en marxa. Coordina el Bucs de la Baumann i els concerts del cafè-bar dels Amics de les Arts. Home de barri i membre actiu de la Papallona de St Pere. 

Vaxi Màgic (Xavi Salvador): Faquir, mag i personatge inclassificable. Activista a la Fira Modernista, personatge solidari i corredor excèntric de la Mitja Marató. L’hem vist corrent descalç, lligat amb una corda, amb els ulls embenats...

Mª Teresa Vert: Una de les millors veus que ha donat la nostra ciutat. Meravellosa soprano, dinamitzadora de corals d’èxit i col.laboradora solidària en mil i una causes.

Per a públic escarni, les llistes fantasmes dels partits.

L'acte de presentació dels capdidats a Capgròs serà el proper dissabte 6 de juny a les setr de la tarda a la plaça Vella de Terrassa. Els aspirants a Capgròs hauran de defensar la seva capdidatura davant de la societat terrassenca que després tindrà el dret de votar-los en funció de les seves qualitats i els seus mèrits.

 

Participació