La bandera de l'arc iris onejarà a l'Ajuntament de Terrassa

La ciutat se suma a la commemoració del Dia Mundial contra l'Homofòbia i la Transfòbia | L'Ajuntament amplia el servei d'orientació a la diversitat

La Torre
16 de maig del 2015
Terrassa se suma com cada any a la commemoració del Dia Mundial Contra l’Homofòbia i la Transfòbia, que se celebra arreu del món el 17 de maig. Com a mostra d’adhesió a aquesta celebració impulsada per la comunitat gai, lesbiana, transsexual i bisexual, la bandera de l’arc iris, que simbolitza la llibertat d’opció sexual, estarà hissada a l’Ajuntament de Terrassa el diumenge, 17 de maig. 

A banda d’aquest acte simbòlic, el Servei de Ciutadania i Drets Civils ha programat una activitat que té com a objectiu la conscienciació i sensibilització sobre la diversitat sexual. Es tracta d’una sessió de contes orientada a famílies i a infants a partir dels 5 anys que tindrà lloc dimarts, 19 de maig, a les 18h a la Biblioteca del Districte 6. 

La sessió portarà per títol Contes Tabú i anirà a càrrec de Metromàtic Teatre. Es tracta d’una sessió de contes explicats per un narrador professional que, utilitzant tècniques variades (titelles, ombres xineses, narrativa...), fa un passeig per històries diverses on els i les protagonistes estimen sense prejudicis, tot mostrant als infants amb naturalitat les distintes orientacions afectives. 

Atenció a la diversitat sexual, també per a joves 

Coincidint amb el Dia Mundial Contra l’Homofòbia i la Transfòbia, l’Ajuntament de Terrassa ha ampliat la cobertura del servei d’atenció a la diversitat sexual. Aquest servei, que fins ara s’adreçava a dones majors d’edat i es prestava a la seu del servei de Polítiques de Gènere, es fa ara extensiu als joves, nois i noies no necessàriament majors d’edat, que podran adreçar-se a la Baumann Oficina Jove per a rebre assessorament professional i confidencial en aquest àmbit. 

Les persones interessades poden demanar cita prèvia al telèfon 93 784 83 90 o presencialment de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i divendres de 9 a 14h. Més informació a [email protected], www.casabaumann.cat, o a Facebook i Twitter.