Qollunaka estrena a Terrassa «La Corona d'Espines» de Sagarra

La Torre
15 de maig del 2015
Els egarencs recuperen un clàssic de Josep Maria de Sagarra
Els egarencs recuperen un clàssic de Josep Maria de Sagarra | Foto: Qollunaka

La companyia egarenca recupera un dels clàssics de Josep Maria de Sagarra Foto: Qollunaka


El grup de teatre Qollunaka estrena aquest cap de setmana "La corona d'espines" de Josep Maria Sagarra. Hi haurà representacions dissabte a les nou del vespre i diumenge a les sis de la tarda. Ambdues seran al Teatre Alegria de Terrassa.

En el seu dia, i amb dues versions diferents, van quedar satisfets amb la doble edició de “Terra baixa”, d’Àngel Guimerà, una de les obres que més satisfaccions i rendiments ha donat al grup egarenc. Així, van pensar que ara era un bon moment per tornar a posar en escena un tipus de teatre que ha implicat un laboriós procés de preparació, de més d’un any i un nombre molt important de components de la companyia, ja que hi participen més de vint actors i actrius. 

Un dels motius d'apostar per aquesta obra era la motivació de recuperar el teatre en vers. A més, cal destacar una banda sonora feta a mida interpretada per músics en directe.

Les entrades, amb un preu de 10 euros per al públic en general i de 8 euros per a infants menors de 12 anys, jubilats, i grups de més de 12 persones, es poden reservar anticipadament per correu electrònic a [email protected] o per WhatsApp al 682 20 65 19.