Els estudiants ataquen amb pintura la seu del Partit Popular a Terrassa

El local ha estat víctima d'un acte vandàlic durant la manifestació en contra de la reforma 3+2 | Els partits polítics han condemnat l'acció i han mostrat el seu suport als populars

La Torre
14 de maig del 2015
Actualitzat a les 19:35h
La pintura ha impactat al cartell i paret de la seu de la formació municipal
La pintura ha impactat al cartell i paret de la seu de la formació municipal | Foto: PP

La seu del Partit Popular a Terrassa s'ha vist atacada aquest dijous al matí. Els causants han estat un grup reduït de manifestants que han aprofitat la convocatòria estudiantil contra la reforma educativa 3+2 per llençar pintura cap al local de la formació municipal, ubicada a la rambla d'Ègara. El balcó i el cartell que tenen situat a fora han quedat tacats. En el moment en què s'han produït els aldarulls, hi havia gent a l'interior de la seu. Ningú ha resultat ferit.

El Partit Popular a través de la xarxa social Twitter han denunciat l'atac i han afirmat que "No podran amb nosaltres. Som lliberals i compromesos amb la democràcia". Posteriorment ha emès el següent comunicat:

"Davant els lamentables i antidemocràtics fets que s’han produït a la seu local del PPC aquest matí, amb llençament d’ous amb pintura contra la nostra seu local per part d’intolerants i vàndals, manifestem amb aquest comunicat la nostra condemna més enèrgica d’aquests fets vandàlics i antidemocràtics i de les actituds intolerants dels seus autors. Esperem una condemna unànim de totes les formacions democràtiques de la ciutat".

El portaveu i alcaldable del PP a Terrassa, Gabriel Turmo ha volgut manifestar la seva indignació amb aquests fets: Poc després de donar-se a conèixer l'atac, partits polítics i alcaldables de la resta de partits han mostrat la seva ferma condemna contra aquesta acció vandàlica: