Montero: «Jugarem, però farem un acte de protesta conjunta amb el Rubí»

El capità i portaveu del Terrassa FC es mostra indignat amb la manca de protecció cap als jugadors en situacions d'impagaments | Els egarencs disputen aquest diumenge l'últim partit de Lliga encara amb possibilitats remotes d'aconseguir entrar en el play-off

La Torre
14 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:02h
El portaveu i capità del Terrassa FC, Sergio Montero, ha estat entrevistat aquest dijous pel programa Esports en Xarxa sobre l'actualitat esportiva i extraesportiva que estan vivint els egarencs. Montero ha reiterat que els jugadors "hem estat tota la setmana preparant el partit de diumenge. Nosaltres farem la nostra feina, que és intentar guanyar els tres punts" malgrat que ha recordat que ja fa "gairebé quatre mesos que no cobrem".

En una situació similar es troba el Rubí -d'impagaments des de fa mesos cap al cos tècnic i jugadors-, equip amb el qual s'enfrontarà aquest diumenge a partir de les dotze del migdia a Can Rosés. Aquesta vegada, els jugadors del Terrassa FC tenen pensat arribar a un acord amb els rubinencs per fer una protesta conjunta.

El Terrassa FC necessita els tres punts i creuar els dits per aconseguir la quarta posició que li donaria el pas al play-off. No està a les seves mans, però Montero assegura que "ens hem aïllat de tot el que està passant per concentrar-nos i mentalitzar-nos pel aquest partit, sabem que és complicat però no serviria de res que la resta perdessin els seus partits si nosaltres no fem la nostra feina, aquest és el nostre objectiu i lluitarem per aconseguir-ho. Després ja veurem què passa".

Respecte la vaga que ha acabat desconvocant la federació espanyola i que havia de suspendre els darrers partits de Lliga a totes les categories, Montero ha explicat que "és una vergonya. No entenc com als jugadors els pot caure una multa de 2 anys d'inhabilitació si fan vaga i en canvi en aquest cas si s'hagués tirat endavant no hauria passat res. S'haurien de revisar les lleis i estatuts. Nosaltres estem defensant els interessos dels jugadors per la mala gestió d'un club i impagament, i no és just que al club o als seus responsables no els passi res i els jugadors sí".

Finalment, Montero ha volgut agrair el suport incondicional de l'afició en tots aquests mesos complicats -"s'han portat de manera espectacular, de 10"- i ha animat als seguidors a desplaçar-se a Rubí "perquè els seguim necessitant".