Més de 400 universitaris, en una diada castellera a Terrassa

La jornada està organitzada per la colla Els Bergants del Campus de la UPC a Terrassa, formada per estudiants de l’ETSEIAT, de l'EET i de la FOOT

per La Torre, 13 de maig de 2015 a les 18:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els Bergants, satisfets amb l'actuació Foto: Cristóbal Castro


El proper dia 14 de maig, a partir de les 17.30 h, la plaça del Campus de Terrassa acollirà més de 400 castellers de diferents universitats de la província de Barcelona convocats per la colla Els Bergants, que celebra la seva diada.


Els Bergants, formada per estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT), l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) i la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) han convidat a altres colles universitàries de la província de Barcelona.

Participaran la colles Ganàpies de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la colla Llunàtics de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, i la colla Els Penjats de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa. Els Bergants del Campus de Terrassa aprofitaran la jornada per estrenar alguns castells inèdits al seu repertori, com són alguns de la gamma de sis i mig.

 

Participació