eleccions municipals 2015

'Quasi 1000 dies d'alcalde', el llibre del candidat socialista

Jordi Ballart: "És un acte de transparència, un relat escrit des de la sinceritat, les emocions i la reflexió"

per La Torre , 13 de maig de 2015 a les 10:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Presentació del llibre “Quasi 1000 dies d’alcalde” Foto: PSC


“Espero que qui llegeixi aquest llibre pugui veure la meva forma de veure la ciutat. La ciutat llegida amb els peus, però també amb el cap i amb el cor”. Amb aquestes paraules l’alcalde i líder dels socialistes a la ciutat, Jordi Ballart, intentava resumir el seu llibre, que ha presentat aquest a la llibreria Abacus.


El llibre, que porta per títol “Quasi 1000 dies d’alcalde”, és un resum de l’activitat de Ballart al capdavant de l’Ajuntament i s’ha elaborat “a partir d’una selecció que he fet d’entre més de dues mil fotografies que he realitzat jo mateix amb el mòbil o també fotos preses per gent del meu equip” ha explicat, i ha afegit: “També he volgut incloure idees i reflexions, escrits que acostumo a afer al final del dia, notes que recullen moments, converses amb gent que m’han impactat”.

Segons ha declarat el líder socialista, “el llibre recull l’alcalde que he volgut ser: net, dialogant, l’alcalde de tothom”. Jordi Ballart ha explicat que ara fa un any que va tenir la idea de fer-lo “també com un acte de transparència, ja que és un relat escrit des de la sinceritat i des de les emocions”.


L’alcalde ha detallat que es tracta d’un llibre “personal, però també té un clar contingut polític i que recull molt bé la feina intensa i apassionada, hi ha molta acció i política de carrer feta amb i per a la gent, política de trinxera. És una descripció d’un moment concret de la ciutat... parla de la crisi econòmica, dels problemes, dels projectes, dels valors i del futur”.

Segons ha explicat Ballart, “els autèntics protagonistes d’aquest llibre són els terrassencs i les terrassenques”.

L’acte ha comptat amb la presentació per part de la número 16 a la candidatura socialista a les properes eleccions municipals, Eva Candela, que ha volgut destacar “la important tasca de proximitat que fa l’alcalde, que ha fet milers de quilòmetres caminant per la ciutat, visitant els barris i la seva gent, per això tothom el coneix com “El Jordi” ”.

El llibre ja es pot trobar a la llibreria Abacus i també a la seu del PSC del carrer La Rasa 29. El seu preu és de 3 euros en format de donatiu, ja que tot el que es recapti es lliurarà íntegrament a El Rebost Solidari de Terrassa.

Resultats eleccions municipals

 

Participació