Sirvent: «Eliminarem la bonificació del 50% de l'IBI a les immobiliàries»

L'alcaldable de la CUP va reblar que "hi ha un deute públic galopant, i per això l'auditarem i plantegem l'impagament de la part il·legítima"

J.M.O.
14 de maig del 2015
Actualitzat a les 11:35h
El Vapor Ventalló va acollir el primer acte de campanya de la CUP Desfilant ciutat, Capgirem Terrassa
El Vapor Ventalló va acollir el primer acte de campanya de la CUP Desfilant ciutat, Capgirem Terrassa | Cristóbal Castro

El Vapor Ventalló va acollir el primer acte de campanya de la CUP Desfilant ciutat, Capgirem Terrassa Foto: Cristóbal Castro


La CUP-CAV (Candidatura d'Unitat Popular-Candidatures Alternatives del Vallés) aposta per entrar a l'Ajuntament de Terrassa. Vol posar un peu a les institucions que els hi permeti "ser altaveu i cavall de Troia de tot el que al llarg dels anys hem anat aprenent i batallant amb la gent i des dels carrers". El Vapor Ventalló va acollir el primer acte de campanya Desfilant ciutat, Capgirem Terrassa, on es va comptar amb parlaments d'Isabel Vallet (diputada CUP-AE), Rosa Cañadell (ex-portaveu de USTEC), l'alcaldable de Terrassa, Maria Sirvent, i Eli Navarro, la número 3. Unes 130 persones van assistir a la jornada.

Maria Sirvent va afirmar que "no podem donar tractes de favor a les persones que ens enfonsen. Eliminarem la bonificació del 50% de l'IBI a immobiliàries". La cap de la CUP va dir que "davant d'un sistema que ens condemna a la misèria, voluntat, alegria i entusiasme", i que "la voluntat col·lectiva passarà per damunt dels interessos privats dels de sempre. Cal un nou model des de baix a l'esquerra", i "hi ha un deute públic galopant. Per això l'auditarem i plantegem l'impagament de la part il·legítima".

Maria Sirvent va deixar molt clar que "la política es fa des de dins i des de fora, i no és una professió. És una responsabilitat col·lectiva".

Isabel Vallet va defensar que no hi ha alternativa dins del capitalisme i va recordar com les lluites populars, "són la millor garantia per defensar la sanitat pública".

Rosa Cañadell va destacar que "volem una única xarxa pública i gratuïta que garanteixi la igualtat d'oportunitats per a tots i totes"

Elisenda Navarro va remarcar que "Volem convertir aquest acte en un homenatge, insuficient, però necessari a les invisibilitzades".