Les empreses visiten els Tallers Tèxtils de l'Escola d'Enginyeria de Terrassa

La Torre
13 de maig del 2015
Presentació de la Dra. M. Ardanuy
Presentació de la Dra. M. Ardanuy | Foto: Santi Rius

Presentació de la Dra. M. Ardanuy Foto: Santi Rius


Amb l’objectiu de contribuir a millorar les relacions entre les Empreses Tèxtils i la Universitat, s’ha realitzat una visita als Laboratoris i Tallers Tèxtils de l'Escola d'Enginyeria de Terrassa (UPC), organitzada per la Associació d’Enginyeria de l’Ennobliment Tèxtil a Terrassa (AEETT).

El President de la AEETT va donar la benvinguda als assistents, membres de la Junta Directiva de la AEETT, i als gerents i directius de les empreses assistents: Aprestos de Lanería S.A., Auxicolor, S.A., Eos  Fix, S.L., Fil-Génesis, S.A., Grau, S.A., Itram 2000, S.L., Leitat,  Producciones J. Manubens, S.A., Tenycol, S.A., Textil Olius, S.A.

A continuació es van visitar les instal·lacions tèxtils del Centre Tècnic de Filatura (INNOTEX CENTER), presentat pel Dr. Feliu Marsal. Plantes Pilot de Teixidoria de Calada, de Teixits de punt i de teles no teixides, presentat per la Dra. Mònica Ardanuy. I Laboratori i Plantes Pilot d’Ecoennobliment Tèxtil, presentat pel Dr. Josep Mª Canal.

Tots els assistents van rebre informació de les possibilitats de col·laboració i dels serveis que els ofereix la Associació d’Enginyeria de l’Ennobliment Tèxtil a Terrassa (AEETT), i van valorar com a molt positiva i útil la visita.