Tot a punt per al 3r European Mami's Hockey Festival

El torneig es jugarà del 22 al 24 de maig amb 32 equips d’arreu del món

La Torre
18 de maig del 2015
Actualitzat a les 7:21h
El Club Egara encara la recta final de l’organització un any més de l’European Mami’s Hockey Festival, que enguany arriba a la seva tercera edició. Un cop tancades les inscripcions, 32 equips i més de 350 jugadores participaran al torneig que se celebrarà el 22, 23 i 24 de maig al Pla del Bon Aire.

El Festival, dedicat a mares de més de 35 anys que com a mínim fa 10 anys que no han jugat a hockey, esdevé cada vegada més internacional. Enguany hi participaran equips provinents d’arreu de Catalunya, de Bilbao, Madrid, València i Granada. I més enllà de l’Estat espanyol, s’han inscrit conjunts de Bèlgica, Alemanya, Gran Bretanya, Suïssa i, com en les dues primeres edicions, també venen equips des d’Argentina.

El tret de sortida de la 3a edició de la European Mami’s Hockey Festival serà el pròxim 19 de maig, amb la presentació oficial del torneig que, com l’any passat, es farà a la Masia Freixa. El dia 22 comença l’activitat esportiva i el dissabte 23, a les 12 hores, es celebrarà la desfilada de tots els equips. És, sens dubte, un dels moments més especials i emotius per a totes les participants. Dissabte a la nit està previst el sopar oficial al Pavelló del Club Egara, que acabarà amb la gran festa tradicional. Finalment, el Festival acabarà diumenge 24.

Cal apuntar que, com en anteriors edicions, cada participant rebrà una motxilla feta per Fupar amb el cartell d’aquesta edició. Un cartell que va sortir d’un concurs entre els més petits de l’Escola de Hockey.