El Terrassa empata en l'últim partit a casa de la temporada

Els jugadors han estat un minut sense jugar i d'esquenes a la llotja en començar el partit, en una acció de protesta contra el propietari del club, Jesús Fernández

J.M.O.
10 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:05h
El Terrassa s'acomiada de l'afició amb un empat a casa contra La Pobla de Mafumet, que converteix en missió casi impossible arribar a llocs de promoció. Però hi ha un bri d'esperança. Guanyar la setmana vinent i esperar que perdi el Prat.

Els egarencs no han jugat malament, tot i que la segona part ha estat dels visitants i que aquests han tingut nombroses ocasions clares de gol.

El partit Terrassa FC-Pobla de Mafumet de la 37 jornada de Lliga ha començat amb una imatge poc habitual: els onze jugadors egarencs s'han abraçat al mig del camp, s'han posat d'esquenes a la llotja i s'han negat a jugar durant un minut. L'equip contrari -i fins i
tot l'àrbitre- s'han avingut a l'acció dels locals i s'han estat seixanta segons tocant la pilota a l'espera que l'acció de protesta contra el propietari Jesús Hernández i en reclamació dels sous no cobrats s'acabés. El públic, dempeus, ha donat suport als jugadors amb un gran aplaudiment. L'opció més dràstica, negar-se a jugar els dos darrers partits, es va desestimar perquè podia arrribar una sanció molt dura.

Al minut 10 la Pobla no s'ha avançat al marcador de miracle. Fins a tres jugadors estaven sols dins l'àrea d'Ortega i amb possibilitats de rematar, però quan ho han fet el tret ha tocat el travesser. El gol es cantava a la graderia. El Terrassa s'ha despertat i una gran xut de Gallego des de fora de l'àrea ha obligat Albert Ribera ha fer una extraordinària parada.

El Terrassa, sense estridències, jugava prou bé. I al 22, una jugada per l'esquerra de l'ataca ha permès que la pilota arribés a Montoro. El davanter semblava que rematés, però la pilota ha tocat en un defensa i ha enganxat el porter. La bola ha entrat poc a poc
dins de la porteria de La Pobla.

El Terrassa es replegava bé i La Pobla buscava la porteria amb pilotes a l'espai. El perill, però, ha arribat amb una falta a la frontal. Quique Tortosa ha etzibat el xut, que ha topat amb la tanca.

La represa ha començat amb ensurt, després que Ortegba s'entretingués més del compte amb una pilota i Emaná gairebé li pispés. Del no res s'ha generat una ocasió de perill. La Pobla ha tornat a arribar en un córner. Els de fora premien l'accelerador. Al minut 53, David Pirri s'ha vst obligat a moure fitxa per la lesió de Merchán. El seu lloc l'ha ocupat Diego. La Pobla continuava buscant l'empat. Al 55, amb una falta des de fora de l'àrea i molt llunyana. Ortega ha aturat sense problemes.

El Terrassa estava aculat, cedint la iniciativa, però una errada en defensa dels visitants ha permès a Montoro rebre la bola en disposició immillorable i dins de l'àrea. El davanter egarenc ha empalat malament i la bimba se s'ha anat fora. Pirri continuava amb els moviments de banqueta i canviava Ángel per Marc Vilajosana (minut 58). La Pobla, mentres, feia una feina de formigueta i ha tingut un altre cop a tocar el gol. En el contraatac del Terrassa Gallego ha rematat quan ja no tenia forces. El partit s'obria.

Però la Pobla no tenia el dia. Un dos contra u amb Ortega ha acabat amb córner. El porter del Terrassa ha aguantat perfectament i ha tapat porteria. La rematada se li ha estavellat a sobre.

Pirri no ha esperat massa temps per fer el tercer canvi. Al 69 deixava el camp Montoro i entrava Marimón.

La Pobla mantenia les esperances i ha trobat l'oportunitat en un clar penal comès per Ortega, que no s'ha entès amb la defensa. El porter terrassenc ha vist la groga, i podia haver estat la vermella. Els visitants empataven al minut 73. La Pobla ha tingut el segon al 76, però li ha tornat a faltar punteria.

L'àrbitre, que havia fet un bon arbitratge, ha volgut ser protagonista i al 82 ha expulsat Segarra per una doble groga després d'una petitat topada amb un jugador de La pobla quan es treia un córner. Ortega ha salvat el 2 a 1 amb una aturada a boca de canó en un partit que es tornava boig per moments.

Ja en temp afegit La Pobla ha fallat dos cops el que no es pot fallar: el davanter, sol i a porta buida, ha enviat la pilota fora.