Pablo Iglesias reuneix 4.000 persones a Vallparadís

"TeC declararà Terrassa lliure de desnonaments i garantirà l'accés a l'habitatge a tothom", ha afirmat Xavi Matilla, alcaldable de Terrassa en Comú

J.M.O.
09 de maig del 2015
Actualitzat el 13 de maig a les 10:44h
Pablo Iglesias reuneix 4.000 persones al Parc de Vallparadís de Terrassa
Pablo Iglesias reuneix 4.000 persones al Parc de Vallparadís de Terrassa | Cristóbal Castro

Pablo Iglesias, aquest dissabte a Terrassa. Foto: Cristóbal Castro

Pablo Iglesias, secretari general de Podem, ha estat rebut amb crits de "President, president" i "Sí, es pot", quan ha fet acte de presència a la carpa del Parc de Vallparadís de Terrassa. El seu poder d'atracció és indiscutible. Unes 4.000 persones s'han concentrat al vessant sud de l'espai verd egarenc, l'acte de campanya i precampanya més multitudinari dels que s'han fet la la ciutat vallesana en els darrers mesos. Ni CiU ni PSC s'han acostat a aquesta xifra. I, a més, tenint en compte que a la mateixa hora -entre les 6 i les 8 del vespre- es jugava un partit del Barça i que se celebra la Fira Modernista als carrers del Centre.


Terrassa en Comú ha rebut el poder del líder de Podem i l'alcaldable Xavi Matilla s'ha mostrat emocionat i esperançat alhora, i albira que un canvi a l'Ajuntament és possible el proper 24 de maig.

La direcció de campanya de Podem ha decidit suspendre els actes de campanya per l'accident aeri a Sevilla, i Pablo Iglesias només ha fet acte de presència a Terrasa i ha pronunciat un parell de frases. Però, a més de mostrar el seu suport a les famílies de les persones mortes, ha volgut recordar que moltes altres perden la vida cada dia a l'intentar creuar el Mediterrani i arribar a Europa.  El líder Podem ha reblat que "el poder no em tem a mi, us tem a vosaltres", i ha acabat amb una cita del poeta Miguel Hernández: "Una gota de pura valentia val més que un oceà covard... "

"TeC declararà Terrassa lliure de desnonaments i garantirà l'accés a l'habitatge a tothom", ha afirmat Xavi Matilla. "No volem continuar fent de majordoms al poders fàctics i econòmics de la ciutat".