Campanya electoral aprofitant la gala de La Teranyina

Queixes per la projecció d'un documental en què l'alcalde i el regidor de Cultura aprofiten per vendre les "bondats" de l'Ajuntament de Terrassa i el seu govern

La Torre
09 de maig del 2015
Actualitzat a les 10:16h
Aquest divendres, dia 8, va tenir lloc al Teatre Principal la projecció de la pel·lícula La Teranyina, dirigida per Antoni Verdaguer i basada en la novel·la de Jaume Cabré. Aquesta sessió de gala tenia lloc per celebrar els 25 anys d'un film que es va rodar a la nostra ciutat aprofitant els principals edificis i localitzacions de la Terrassa modernista. 

Però la nova versió remasteritzada i digitalitzada es va veure enterbolida pel passi previ d'un documental "Mapa de la ciutat de Feixes" que si bé, en un principi mostrava com es va dur a terme el rodatge i parlaven els protagonistes de la història, va anar tombant cap a un espot electoralista del PSC Terrassa. Alcalde i regidor de Cultura aprofiten no només per explicar les "bondats" de Terrassa si no sobretot de treure pit amb la seva "aposta" per la cultura i per la bona gestió del govern.

Aquest fet va provocar queixes i malestar entre diverses persones del públic assistent. Totes coincidien a dir que si aquest documental s'hagués passat ara fa uns mesos o d'aquí uns mesos, s'hauria acceptat de mala gana, però acceptat. Ara, en plena campanya electoral, ha indignat a uns egarencs que anaven a veure La Teranyina, no a sentir un míting electoral.