Detingut un home per agredir i intentar robar dues noies al Parc dels Catalans

L'individu va ser retingut fins a l'arribada de la Policia Municipals gràcies a un dels acompanyants i a diversos testimonis

La Torre
08 de maig del 2015
Dues noies i un noi passejaven pel Parc dels Catalans dijous a la tarda quan un home es va abalançar contra una de les joves per intentar robar-li la bossa de mà. Però no ho va aconseguir perquè la noia va fugir corrents.

Així que ràpidament l'home ho va intentar amb l'altre noia, que es va resistir fins que va rebre un cop i va caure al terra ferint-se el braç. Va ser aleshores quan el noi va intervenir i amb l'ajuda d'altres testimonis va aconseguir retenir l'agressor. 

Quan la Policia Municipal va arribar al lloc, encara el tenien retingut. L'home va ser arrestat per dos intents de robatori amb violència i intimidació. Les víctimes, menors d'edat, van ser ateses pels agents i van identificar sense dilacions l'autor de l'incident.

A l'arribada d'una de les mares de les víctimes, la dotació va explicar-li els passos a seguir per interposar la denúncia i com ho havia de fer perquè la seva filla pogués curar-se les ferides.

En l'escorcoll a l'individu se li va trobar una bossa amb 8 dosis de metadona de 40 mg cadascuna i 282 unitats de tranquimazin de 2MG cadascuna, destinades, presumptament, al tràfic d'estupefaents motiu pel qual també se'l va denunciar per un delicte contra la salut pública.