Mina de Terrassa denuncia noves pràctiques enganyoses

Adverteix els seus clients que en les darreres setmanes s'han tornat a produir trucades en nom de l'empresa amb finalitats lucratives

La Torre
09 de maig del 2015
Actualitzat el 12 de maig a les 5:41h
Mina, Aigües de Terrassa, ha emès un comunicat denunciant pràctiques enganyoses que han tingut lloc els darrers dies a la ciutat de Terrassa. Diversos dels seus clients han rebut trucades d’una empresa que en ocasions diu actuar en nom d’Aigües de Terrassa, i que els informa que els realitzarà una analítica de la seva aigua.

L'empresa afirma que no té res a veure amb aquestes trucades i adverteix als seus clients que es tracta d’una pràctica enganyosa per vendre aparells de tractament d’aigua. Mina remarca que "no existeix cap vinculació entre qui fa aquestes trucades i al nostra empresa" i que, per tant, "declinem qualsevol responsabilitat dimanant de l’esmentada campanya".

Mina, Aigües de Terrassa realitza controls en continu mitjançant equipament d’anàlisi “online”, així com per part dels tècnics dels seus laboratoris i personal de torn durant tots els dies de l’any les 24 hores al dia.