Cap de setmana intens de l'Esbart Egarenc per la Fira Modernista

La Torre
08 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:31h
L'entitat oferirà diverses actuacions pels carrers de Terrassa
L'entitat oferirà diverses actuacions pels carrers de Terrassa | Foto: E.E.

L'entitat oferirà diverses actuacions pels carrers de Terrassa Foto: E.E.


Com cada any, l’Esbart Egarenc vestirà de dansa la Fira Modernista de Terrassa. Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir pels carrers de la ciutat de cercaviles i balls del grup egarenc. Aquest any, però, hi ha la novetat del Grup Espardenya Verda que fins ara no havia participat a la fira i enguany faran una petita cercavila el diumenge al matí pel centre de Terrassa.

Dissabte, a partir de les 11:45 a la plaça Vella, el grup de Juvenils ballarà una petita mostra de danses. A continuació passaran per la Plaça Vapor Ventalló, després per la Masia Freixa i acabaran la cercavila al Raval de Montserrat.

Diumenge al matí, l’Espardenya Verda farà el mateix recorregut, però començant al Vapor Ventalló a les 12:15. Com sempre, dissabte i diumenge a partir de les 17:30 i fins a les 19:30 el Cos de Dansa participarà a l’obra de teatre "Una Tarda al Casino" juntament amb El Social.

L’Esbart Egarenc presenta "Trama" 

I diumenge dia 17 a les set del vespre el Cos de Dansa tornarà a presentar "Trama" al Teatre Principal, un espectacle estretament lligat a la Fira Modernista de Terrassa i que aquest any es podrà veure una setmana després de la festa. La novetat de l’espectacle és que també es podrà gaudir del Grup Mediterrània de Sant Cugat amb la seva obra de creació pròpia Quadrigènia. Les entrades ja estan a la venda a la secretaria del Social i valen 10€.