Troba una dona amagada en una habitació de casa

La noia havia fet servir les tovalloles i les hamaques del jardí a més de banyar-se a la piscina mentre el propietari no hi era

La Torre
07 de maig del 2015
Actualitzat el 11 de maig a les 16:56h
Un veí del carrer de Sant Narcís va trucar la Policia Municipal de Terrassa aquest dimecres pels volts de dos quarts de quatre de la tarda perquè havia tornat a casa seva hi havia notat que hi havia coses fora de lloc.

Segons el propietari, algú havia utilitzat diverses tovalloles i les hamaques del jardí i també s'havia banyat a la piscina. A més, a l'interior de l'immoble hi havia llums encesos. Per això, demanava la presència policial.

Abans que la dotació arribés, el mateix home va tornar a trucar la policia perquè a l'interior d'una de les habitacions on guarden les hamaques havia trobat una noia. Aquesta, segons ell, havia començat a plorar desconsoladament i li havia cridat "no me encierres". Tot seguit, havia sortit corrents de l'habitació i de la casa i havia marxat en direcció al camí de sorra que hi havia al final del seu carrer.

Quan la policia va arribar va poder localitzar la dona uns metres més enllà de la casa. Els agents la van portar a l'Hospital de Terrassa i els metges van decidir retenir-la a l'espera de ser observada per un psicòleg i valorar el seu ingrés a un centre psiquiàtric.