Els jugadors del Terrassa FC obligats a jugar si no volen ser inhabilitats

Els egarencs havien convocat una vaga per aquest diumenge negant-se a jugar fins que no se solucionin els impagaments a la plantilla | El jutge amenaça amb dures sancions si els futbolistes no salten a la gespa

La Torre
07 de maig del 2015
Actualitzat el 08 de maig a les 8:41h
A principis d'aquesta setmana, els jugadors del Terrassa FC van anunciar que tenien previst plantar-se i no disputar el partit d'aquest diumenge, corresponent a la penúltima jornada de Lliga. Els futbolistes prenien aquesta decisió forçats per l'impagament reiterat dels seus salaris per part de l'actual propietari, Jesús Fernández, i davant la negativa a buscar una solució o transmetre'ls tan sols quina era la situació.

No obstant, aquest dimecres va tenir lloc una reunió d'urgència entre el jutge de competició de la Tercera Divisió amb dos representants dels jugadors i el representant del propietari de la societat anònima Terrassa Olímpica 2010 per tal de mediar entre les parts. Com a resultat d'aquesta reunió, els jugadors s'han vist forçats a desconvocar la vaga ja que si la duen a terme en les darreres dues jornades de competició s'exposen no només a una dura sanció econòmica sinó també a dos anys sense poder jugar en qualsevol categoria. A més, la sanció també inclouria la desaparició del Terrassa FC de la competició.

Així doncs, tot fa pensar que aquest diumenge, l'Estadi Olímpic de Terrassa a partir de les cinc de la tarda veurà saltar els futbolistes a la gespa. No obstant, no es descarten altres formes de protesta.



Entrevista al capità Sergio Montero a la Ràdio Municipal: